Sunday, May 23, 2010

HARI GURU ANJURAN DEWAN PEMUDA PUCHONG

SUMBER: http://pemudapuchong.blogspot.com/

Guru-Guru PASTI yang ceria dan berdedikasi

Pada 22hb Mei yang lepas Dewan Pemuda PAS Puchong (DPP Puchong) meraikan seluruh guru PASTi Kawasan Puchong sempena Hari Guru. Yang bertemakan “Guru Memimpin Perubahan Ummah”

Majlis makan malam tersebut berlangsung di Restoren MAEPS Serdang. Majlis betambah meriah dengan guru-guru hadir bersama keluarga masing-masing. Selain bertujuaan memberi penghargaan kepada guru-guru, majlis ini juga dapat merapatkan ukhwah antara DPP Puchong dan seluruh guru PASTI Puchong.

Ketua Pemuda Pas Negeri Selangor dan juga merangkap Pengerusi PASTI Negeri Selangor Ustaz Hasbullah Mohd Ridwan telah sudi hadir merasmikan majlis ini dan menyampaikan hadiah dan cenderahati kepada guru-guru. Turut hadir sama Timbalan Pasti Selangor, Saudara Mohd. Rozi Abdul Malek dan Ustaz Nasir Yusof, Timbalan Yang diPertua Pas Puchong.

Dalam majlis ini , Puan Norizan Hasan telah dipilih sebagai Tokoh Guru PASTi Puchong 2010 . Ketua Pemuda DPP Puchong berharap guru-guru PASTI agar berusaha bersungguh-sungguh untuk mendepani segala cabaran terutamanya cabaran pendidikan yang semakin banyak dan terus memperkasakan pendidikan PASTI disamping meningkatkan profesionalisme keguruan mereka.


Cikgu- Cikgu Seronok dapat makan Steamboat
Ust. Nasir hadir bersama keluarga


Antara tetamu dari DPP Puchong yang hadir

Amanat dari KP


Ust Hasbullah menyampaikan ucapan.
Fuuhhhh.. cantik angle gambar
kita pada malam tu dari Akhi Shau'zi.. Nice Job

Semua guru dapat hadiah pada malam tu...

Inilah Tokoh Guru kita. Kak Nor.. Tahniah Kak Nor..


Sdr Rozi, Tim PASTI Selangor menerima cenderahati dari KP

0 comments:

Post a Comment